Kallialan vedet- osakaskunnan (790-876-29-1) 20.6.2023 pidetyn kokouksen pöytäkirja nähtävillä 

26.05.2023

Kallialan osakaskunta päätti kokouksessaan 20.6.2023 järjestäytyä. Se hyväksyi säännöt, jonka mukaan osakaskunnan kokoukset pidetään neljän vuoden välein ja hoitokuntaan valitaan kolme jäsentä varajäsenineen. Osakaskunnan kokouskutsut julkaistaan jatkossa Alueviesti-lehdessä, jota pystyy lukemaan myös nettiversiona. 

Hoitokuntaan valittiin varahenkilö suluissa): Piranen Niilo (Piranen Esko), Pitkäkoski Antti (Honkamäki Tero) ja Äijälä Lauri (Niemi Panu). Hoitokunnan puheenjohtajaksi valittiin Niilo Piranen ja varapuheenjohtajaksi Antti Pitkäkoski. Hoitokunnan ensimmäisiä tehtäviä on hoitaa osakaskunnan viralliset asiat kuntoon, hyväksyttää säännöt Aluehallintovirastossa, avata tili ja hoitaa osakaskunnan viranomaisilmoitukset kuntoon. 

Kallialan osakaskunta on mukana Kokemäenjoen yläosan yhtenäislupajärjestelmässä osana Kulo-Rautaveden lupa-aluetta. Kalastusluvat myydään Kalapassi-verkkokaupassa, uisteluluvat saat täältä ja seisovien pyydysten luvat ovat myynnissä täällä. Kalastusluvat ovat ostettavissa myös Villihinnasta Sastamalasta ja Kalakaapusta Nokialta. Valvontaa alueella suorittavat kalatalousalueen kalastuksenvalvojat

Kokouksen pöytäkirja on nähtävillä 60 vrk ajan kokouksesta, pääset tutustumaan siihen täältä

Osakaskunnan sihteeritehtäviä ja kirjanpitoa hoitamaan valittiin Pirkanmaan kalatalouskeskus ry

Lisätietoja: sihteeri Päivi Pyyvaara, paivi.pyyvaara@kalatalo.fi, 0500-760 953